miércoles, 31 de enero de 2007

Ja arriba es maig!

Si no tens cap calendari i no saps en quin dia et trobes, hi ha una forma d'orientarte per es mesos de s'any i sebre aproximadament quan hi queda per es maig. Es primer requisit a complir és que estaguem en un any d'eleccions, quan començis a veure molts de canvis a nes poble (casi li podrem dir ciutat prest) sabras que s'apropen ses eleccions. S'altre requisit és saber quan cauen ses eleccions.


Amb açò vui dir senzillament que en aquest darrer mes (perquè jo quan vaig venir per els reis no hi havia res d'açò fet), s'han realitzat una sèrie d'accions a nes poble que fan dubtar de si són fetes amb bona o mala intenció. Apart d'haver-ni algunes de lletges, i algunes de ben posades, faran aquestes coses noves a n'es poble, que sa gent de Ciutadella s'olvidi de tot lo que ha fet s'actual partit que està dalt la sala? Jo crec que si, perquè aquest poble és un poc caparrut i no els faixis canviar sa manera de pensar, encara que poc sigui lo que pensin.
Així idò només vui que tingueu present accions com ses des famosos garrovers, que van anar a parar a sa "plaça de ses lesbis" i as mateix temps a uns quants de xalets, coneguts per cert.

Per es meu gust ha quedat massa gran
i amb s'espai desaprofitat, podrien
haver posat més bancs, i s'estatua
personalment no és des meu gust.
Tot son opinions.


Aqui tenim un primer pla de ses
dues dones abraçades enmig
d'una font per jo massa gran.
En un principi costa de veure
sa forma de s'escultura.

A més d'altres accions com sa super-man-proposta des projecte de super-hiper-dic-hiper-poderos i atura-ho tot que van proposar per es port de Ciutadella, ses imatges xerren per sí soles:
Imatges del gob menorca
Un monstre que ho hagués
destrossat tot, es paisatge,
ses platges, es poble, i que
a més va dividir i enfrontar
a sa gent de Ciutadella, una
proposta sense cap sentit.

No oblidem tampoc s'observatori estelar projectat a nes Pinaret, que si no tenc mal entés es menjaria una bona part per fer aparcaments.

Ni tampoc sa piscina promoguda per el senyor Llorenç Casasnovas, al·legant que sa gent qui no pogues desplaçar-se a ses platjes de més enfora podria anar a nedar allà, i que a més es fiets estarien més control·lats, i que a més es hotels dels voltants s'en podrien aprofitar, i que a més s'hauria d'aguantar sa "pudó" de s'estació de bombetj de merda que està aferrada a sa piscina.

Ni tampoc es centre
d'oci, allà on hi havia "Anchor's" o "Mannix", que el van tirar baix però s'univ avanç que han fet es posar ses pedres una damunt s'altra, i mentrestant Ciutadella està sense un Teatre ni un Cine digne.

Sa platja Gran i sa piscina
i es cartel des "bombeig":





I moltes més coses que podeu anar recordant a poc a poc. Ara posaré ses fotos amb que ens volen fer oblidar totes les altres coses:

Rellotge de
sa plaça de ses Palmeres


Hi ha que reconeixer
que ha quedat bé, encara que sembli que
és un rellotge per una estació de tren, i que sigui
un poc gruixut.


N'Oleu

Aquest si que és un "adorno"
veritablement fora de lloc. No li veig

gaire es sentit, crec que només serveix per es torrats
des dissaptes que tenguin companyia, i per es dia de
cap d'any que el vestesquin amb capells i altres coses,
que li faran per carnaval? (han tirat es durus, in my opinion).


Es bancs de n'Oleu

Son es bancs que n'Oleu vigila,
serveixen per contemplar-lo i adorar-lo.
Almenys aquell qui està ben darrera ell.


Sa paperera de n'Oleu

Fantastic, però
no n'hi ha prou amb una.


Per aparcar es cavalls,
de n'Oleu

Per aparcar es cavalls és per
lo que va dir que servia açò un
torrat de dissapte. Ha quedat bé.

Canviem de secció:

No es podia reduïr tot a dues plaçes importants, que és amb ses que sa gent se quedarà, també havien de fer altres coses com construir un braç que protegís a cala'n Busquets des llebeix. Ha quedat sincerament horroros, ja pot protegir lo que vulguis que es cuatre blocs de ciment que han posat semblen ninxols per posar morts. S'impacte visual és molt més gran si el vas a veure en persona. A més a més s'altre dia hi havia temporal i si, aturava ses ones, però no aturava sa corrent que és feia més gran i entrava amb més força dins cala'n Busquets. Hi ha que dir que encara no està del tot acabat, però gairebé si. L'únic que pot fer és creixer més.






I no oblidem es permisos concedits per edificar a sa costa, de cada vegada més s'està edificant més i més i per posar un exemple, llocs com Son Blanc o Son Oleu s'estan omplint de cases. Evidentment no s'hi pot fer res, ja és un terreny condemnat, però que almenys no s'edifiqui a primera línia de la mar:




Finalment he de dir que aquest article no te com a objectiu criticar sense sentit, sinó que es veigi un poc com uns s'estan aprofitant des poble de Ciutadella fent veure que som tots tontos. Amb lo des garrovers, s'especulació que hi havia amb s'anterior projecte de dic, sa piscina d'en Llorenç, sa bolera i centre d'oci d'en Llonga, tots es permisos d'edificació a beneficis des mateixos, etc, etc. Fan que un es senti estupid visquent a n'aquest poble. M'agradaria que per una vegada sa gent d'aqui fos més Objectiva i opinés sense tenir en compte es color des partit. Però com que açò no passarà mai, tornarem a tenir el PP aqui dalt amb aquests corruptes durant 4 anys més. I el pitjor de tot es que fan mal a sa gent, i sobretot a Menorca, que l'estan explotant de manera que d'aqui uns anys, poc quedarà de lo que coneixem com a paradís.


Amb s'anterior projecte de dic,
aqui no veurieu més que ciment.



1 comentario:

Anónimo dijo...

Ufencives ses obres...i ufencius es politics...