sábado, 3 de marzo de 2007

Que guays es nazios!!

Ahir era divendres, començava es cap de setmana i com no, tocava festa, aquesta vegada as port de Tarragona,

però mirau lo que va passar, va ser impressionant, talvegada contat així no ho sembli, però viscut era impactant.
Mirin mirin.



Erem 4 (Peix, Marmota, If, i jo), i vam començar sa nit sopant a ca n'If, i amb evidència bevent ""un poc"" per animar-mos (encara que sa son predominés xD). Sa questió es que vam agafar bus de Reus a n'es port de Tarragona sobre les 2h i vam arribar allà a les 2.30 més o menys. Vam anar a un bar, colque cubata i després vam baixar as port. Allà hi ha varies discoteques on a algunes s'ha de pagar i a altres no, i noltros vam triar anar a Cèl, (agafant un paper d'enterra per entrar gratis, que va funcionar), petita però amb dos espais amb House i Regaetton o com s'escrigui. Vam estar allà uns 10 minuts o 15 i hi havia bastant poca gent, hi devia haver unes 40 persones, i vam decidir canviar d'ubicació, anavem cap a sa porta, i sorpresa:

Faltava 1 passa per sortir de sa porta quan venen uns 30 policies amb porres i ens empenyen cap a dins, i com no, cridant amb to de veu superprepotent: "PA DENTRO COÑO, QUE NO SE MUEVA NADIE", ens estaven empeñent amb ses porres i ens van fotre a un racó. S'atura sa música i entren més policies, ens fan dos grups, uns a sa sala de House i uns a s'altre, estaven separades per un vidre, per tant ses 2 es veien. Allà és quan apareixen los hombres de Paco, en Torrente, un parei de teniente coronel, i cuatre o cinc que es creien de s'FBI, vestits de paisano i amb sa placa penjada pes coll. Agafaven i empeñien sa gent cap a un canto sense ometre es crits, "TODOS QUIETOS, I COLOCAOS TODOS AL LADO DEL CRISTAL, I RAPIDITO COÑO". Veus un tiu que acabava de comprar un cubata i un l'agafa i li diu: "QUE NO TE LO TENGA QUE DECIR DOS VECES, VETE ALLI OSTIA".

Cotxes i sa furgoneta amb un tiu tancat a sa presó de dins

Més mala llet impossible. "NO QUIERO OIR UNA MOSCA JODER, CALLAOS". Veus que jo tenia ses mans dins sa butxaca i un me mira i me diu "LAS MANOS FUERA DE LOS BOLSILLOS I CONTRA EL CRISTAL", veus que començen a anar per darrera se barra, amb llinternes, çercant com a CANS (gossos pes qui no m'entengui) i uns quants s'ens col·loquen davant perque no ens moguem, tots en fila apretats a sa paret. En torrente, que era es jefe es es qui es creia més fort, anava de paisano, estava gordo, dua un jersei amb retxes vermelles, sa placa pes coll, mig calvu pero darrera amb pel llarg, i semblava, no se, una puta bolla de grasa tripada. Es movia més rapid i amb mes mala hostia que un corb amb afamat.

S'altre discoteca

Veus que empeñ a un tiu perque estava una passa massa envant, i aquell li demana avam perquè feien tot açò, es gordo contesta: "A TI QUE TE IMPORTA, LAS MANOS DE LOS BOLSILLOS I QUIETECITO, ME HAS ENTENDIDO OSTIAS?, QUE NO TE MUEVAS TE DIGO!!". I es tiu amb evidencia no es movia, pero es gordo seguia. Veus que es tiu diu cosa a una camarera que estava a s'altra punta, li devia dir "Que hija de puta eres, jaja" de conya, i veus que es gordo ho sent; "QUE COÑO ME ACABAS DE LLAMAR?, ME HAS INSULTADO DESGRACIADO?, ME HAS INSULTADO E, ME HAS INSULTADO?, TE HE DICHO QUE TE CALLASES LA BOCA, ME HAS DICHO HIJO DE PUTA VERDAD? ME HAS DICHO ESO?", l'estava amenaçant, quasi agafant pes coll, i sa camarera li diu a nes gordo de merda que li havia dit a ella, però es gordo res: "AHORA TE VIENES CONMIGO JODER, VAMOS CAMINA", l'agafa pes clotell i l'empeny casi tirant-lo enterra, el du als lavabos i allà hi van 3 policies més...

Motos dels policies


Mentres tots estaven ""investigant"" o fent es gilipolles, com volgueu dir-li. Ens divideixen en 2 grups i ens van cridant un a un, ens fan buidar totes les butxaques, donar DNI, fan preguntes, concretament a jo:
bofia : "TU, VEN AQUI." "LLEVAS DROGA?",
i jo: "NO".
bofia: "VACIATE LOS BOLSILLOS Y TODO LO QUE LLEVES, I DAME EL DNI".

Diferents angles des porter
Li trec es DNI, un mocador, un paper d'es bus, i 5 euros. Em comensen a fotre mà per dins totes ses butxaques, sense guants ni polles, veuen que no duc res i em posen a nes grup des rastrejats. Mentrestant veus a nes companys com també els hi fan lo mateix, i a uns altres els foten a un soterrani.

A sa porta, fotent canya a un tiu



Finalment em criden, em posen en fila amb 4 més i "escoltat" per 4 policies ens treuen as carrer, i dafora, ple de cotxes, policies, motos, etc.

Després d'aqui, quan erem fora, estava esperant als altres que sortissin d'allà dins, i super inteligent surt en GORDO FACHA, i ens diu a 2 o 3: "NO OS QUEDEIS AQUI OSTIA, IROS DEBAJO LA TERRAZA COJONES", hi havia una terrassa. I res, bàsicament es veia açò tot es temps, una vegada va sortir un policia i a un tiu que deia que tenia es cubata acabat de comprar i s'al·lota dins, el va empenyer i li diu: "QUIERES CALLARTE? QUE COÑO TIENES DENTRO E? NO TIENES NADA ALLI DENTRO ASI QUE VETE, O TE VA A CAER GORDA".

Alguns fets aïllats van passar, com que veus en GORDO SEBOSSO caminant a 23Km/h de lo tripat que anava, amb 30 policies darrera, anant a sa discoteca des costat a putejarlos com ens havien fet a noltros. Es veu que ja havien anat a sa discoteca des costat perquè n'hi havia per tot.

Han canviat es seguratas?


Una de ses respostes que em van donar a perquè feien tot açò, (perquè no em puc estar callat i vaig demanar, igual que n'If que també ho va demanar), va ser que era un control general i que no sercaven res en concret. Creute'ls o no.

També l'hi vaig dir a un facha avam perque hi havia companys seus que tractaven amb tan poca "respectuositat" (vaig fotre un hora per dir-ho en castellà, perque solo entienden el ESPAÑOL), i em va dir que ell sempre respecte a sa gent, que ell segur que no era. Gran resposta.


Lo que més va impactar de tot va ser, apart de sa violència, que a nes tius que van posar as soterrani, els haguessin despullat integralment, mirat a totes les butxaques des calsons, interrogat, i quan anaven literalment "en bolles", fer-los acotar flexionant els genolls per veure si duien res dins es cul. Açò no és mentida, ho sé de primera mà, i va passar realment. També ho van fer a ties, però més tard quan van arribar "SES NACIONALS", com a marimachos. Es va veure també com tancaven a varies persones dins es "mini-calabozos" foscs de ses furgonetes de sa policia, amb clau.

També els van obligar a alguns dels despullats a firmar un paper què deia que era un "TESTIGO" de tot el que havia passat, li van mostrar drogues, pastilles concretament, una navalla, i li van dir que tot ho havien recollit de menors. El propietari del local va dir que posaria una denuncia, però també estava cagat perquè havien deixat entrar a menors.

Aquest està confós,
minuts després casi el tiren enterra



Moltes paraules per descriure aquesta situació, però bàsicament sembla que esteim a nes temps den Franco o parescut, si heu vist Salvador (pel·licula de Salvador Puich Antic), es tò de veu des policies de sa pel·licula puc jurar que era exactament igual a nes capullos d'ahir.

Peix sortint


Indignació, impotència, "humillant", patètic, i ganes de fotre sa festa a sa gent, és com més descriuria jo aquestes situacions. Quan veus que venen 30 tius armats amb pistoles, porres i mala llet, et quedes bastant impotent. S'ho mereix un ciutadà que no ha fet res?

Aqui apareix es gordo
des que xerr, llastima que no
es veu sa cara:


No vaig fer més fotos perquè un es va picar i em va dir de tot.


Finalment a les 5.40 erem a casa.

Nit de Divendres 2 de Març a Dissapte, 2007, si senyors, el 2007, no el 1960.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Molt bé lipiz, açò es diu sebre plasmar sa realitat damunt es paper. I és que tot lu que hi ha escrit en aquesta entrada és cert i real, sense exageracions, només alguna opinió que surt de dins amb rabia i impotència. Sa font de ses fotos és es meu mòbil, i sa raó per la qual surten així de malament és per que sa càmara està un poc fotuda; em sap greu.
Només em queda dir que jo també em vaig sentir humillat, poc respectat, impotent i resignat per un conjunt de persones que només exerceixen sa professió de policies, però en canvi es creuen que són es "jefes" des control de sa societat, actual societat que segons tenc entés és democràtica i justa, amb drets i criteris de respecte que han de dur cap as camí de sa igualtat. Es pot xerrar de igualtat després de viure una situació com aquesta? És cert que tothom és tractat igual, indiferentment des seu parescut físic, manera de vestir, pentinat,...?
Què en pensau voltrus de tot açò? Us ha passat algu semblant? Us heu sentit així?...

LiPi dijo...

BRAVO IF

nasideb dijo...

Realment impresionant. Costa de creure que en aquestes èpoques i amb "lo avançats" que esteim encara passin coses tant incomprensibles.
I pensar l'any passat quant vaig anar a Barcelona, concretament aquest fet va pasar a Mataró; estava fent botelló amb un amic hi es mosos d'escuadra en lloc de posar-nos alguna multa ens van demanar si nava tot b.
I lo més inversemblant va ser quant tornavem cap as tren, que ens vam tornar a trobar amb els dos mateixos mossos d'escuadra i ens van demanar si mos ho aviem passat b.
Sembla que allo en va ser una escepció, o... realment es que encara hi ha individus que no han evolucionat i s'han quedat a s'edat de pedra?

Un saludu!!

Anónimo dijo...

Fuaaaaaaaa...! Lipi mas deixat flipada... nomes de llegiro ma agafat rabia a jo...
sembla mentida que pasin aquest tipus de coses en el 2007... macagu en lou koñ!

Anónimo dijo...

Que fort... Hi ha que dir que es policies en general s’ho tenen molt cregut, n’hi ha que es pensen que encara esteim dins sa postguerra i tothom els hi té por, encara que sa gent se n’enfoti més que res. Sa qüestió és que sempre hi ha hagut institucions abusonas i reis, persidents… també hi ha sa gent que abusa dins es seu grupet d’amics, tothom n’ha conegut colqun xD si hi pensam bé no és raru que aquests abusons cresquin i segueixin fent es seu paper. Lo seu seria que es policies fessin b sa seva feina, perquè està clar que fan falta i que molta gent drogada es passa i no fa res més que nosa. Però encara que de vegades els necessitem açò no els hi dona cap dret a tractar a sa gent com ho fan, es jefes d’aquesta gent (esperant que siguin un poc més normals) tindrien que baixar-lis es fums perquè molts d’ells són uns paletos prepotents amb uniforme i porra. Tothom s’hauria de portar de manera que no fagin falta es nazis-paletos uniformats emporrats.
Un saludu a tothom ;)